My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Ulei Virgin de Cocos 200ml

31 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Ulei de cocos virgin Eden Lyfe este un ulei certificat ecologic, nerafinat, nedezodorizat, nealbit, obtinut prin presare la rece. Considerat cel...

10 Produse

012

New

Cantitate: - +

ULEI  VIRGIN DE COCOS – EDEN LYFE

Caracteristici: produs bio, produs raw vegan
Gramaj:    100/200g 
Descriere produs: ulei de cocos virgin Eden Lyfe este un ulei certificat ecologic, nerafinat, nedezodorizat, nealbit, obtinut prin presare la rece. Considerat cel mai sanatos ulei din lume , este folosit atat in gastronomie cat si ca produs cosmetic.
Ulei de cocos este potrivit pentru vegetarieni, inlocuind grasimile de origine animala. 
Contine cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, motiv pentru care este recomandat si in diete.
Ingrediente: ulei de cocos 100 % din pulpa proaspata de nuca de cocos. Nu contine  zahar, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanti. 
 ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0
Lot -C-O2; Origine: non UE
Utilizare: Aliment: folosit la pregatirea mancarii, adaugat in supe, sosuri, ceai, sucuri, lapte (vegetal), deserturi etc., de preferat la rece sau la temperatura camerei. Ideal pentru coacere si pentru a face deserturi.
 Supliment alimentar  - una sau doua lingurite pe zi.
 Cosmetica: poate fi folosit pe fata pentru hidratare si demachiere (inclusiv machiaj rezistent la apa), pe corp (nu se mai usuca pielea si devine mai elastica, deci poate preveni vergeturile si ridurile), pe par pentru hranirea si hidratarea scalpului si a firului de par (reduce pierderea de proteine; folosit regulat, previne matreata si paduchii), pe unghii si cuticule (intareste si hraneste unghiile si inmoaie cuticulele). 
Mai poate fi folosit in retete de scrub/gomaj, in loc de crema/spuma de ras sau pentru a alunga unele insecte nedorite
Medicament natural - este considerat foarte sanatos in cantitati mici:
- are proprietati antibacteriene (antibiotic natural care NU afecteaza majoritatea bacteriilor bune), antifungice,antivirale, antioxidante si anti-stres
- intareste sistemul imunitar
- imbunatateste digestia si absorbtia de vitamine, minerale si amino-acizi, regleaza metabolismul si elimina unii paraziti intestinali
- ajuta la ameliorarea simptomelor unor boli: de inima, rinichi, tiroida, vezica biliara, hipertensiune, diabet I si II, HIV, cancer, pancreatita, osteoporoza, ulcer stomacal, hemoroizi, psoriazis, eczeme, dermatita, candida, acnee, rozacee etc.
- intareste oasele si imbunatateste calitatea dintilor
- da energie si imbunatateste performantele sportive
- imbunatateste secretia de insulina si folosirea glucozei din sange
- reduce inflamatiile din corp si ajuta la vindecarea tesuturilor
- previne boli: cancer la san, colon etc., boli de ficat
- protejeaza arterele
- imbunatateste profilul colesterolului din sange
- ajuta la slabit si are mai putine calorii decat alte grasimi; este folosit de corp ca sursa de energie, in loc sa fie depozitat ca grasimile animale si cele nesanatoase
- protejeaza acizii grasi esentiali impotriva oxidarii
- nu are efecte adverse si nu este toxic
- unele studii sustin ca uleiul de cocos previne boala Alzheimer

Acest ulei contine in mod normal urmatoarele cantitati de acizi grasi benefici pe portie: acid lauric 6,5g, acid miristic 2,4g, acid caprilic 1,0g, acid capric 800mg, acid oleic 800mg, acid linoleic 200mg.


Conditii de pastrare si consum: uleiul trebuie sa fie pastrat la temperatura camerei, protejat de razele soarelui si de umiditate. Pastrat la temperatura camerei sub 25 ° C arata ca untul avand o culoare alba , laptoasa, acest lucru neafectand calitatea acestuia. Peste aceasta temperatura, devine lichid, fara sa-si modifice proprietatile.
Dupa deschiderea borcanului va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult 3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in frigider .


Cum diferentiem un ulei de cocos virgin (presat la rece) de unul conventional, rafinat, sau de crema de cocos vanduta sub falsa denumire de ulei de cocos? Simplu. In primul rand, un ulei presat la rece, virgin, miroase destul de puternic a cocos. Uleiul rafinat nu va mirosi deloc. In al doilea rand, la topire, uleiul de cocos virgin va avea o culoare aproape incolora, sau cel mult va avea o nuanta slaba de galbui. Uleiurile rafinate au o nuanta pronuntata de galbui. Si nu in ultimul rand, pretul. Uleiurile rafinate sunt cel putin la jumatate de pret de cele presate la rece, virgine, de cele mai multe ori chiar la pret mai mic. Asadar, daca un ulei de cocos nu miroase a cocos, nu este transparent la topire sau cel mult putin galbui, sau e cel putin la jumate de pret fata de restul uleiurilor de cocos de pe piata, sansele sunt de 99% ca acel ulei sa fie rafinat. Asta nu inseamna ca cel rafinat nu e bun, este bun, dar pentru prajit, nu pentru consum ca atare sau in preparate raw.

Write a review

Ulei Virgin de Cocos 200ml

Ulei Virgin de Cocos 200ml

Ulei de cocos virgin Eden Lyfe este un ulei certificat ecologic, nerafinat, nedezodorizat, nealbit, obtinut prin presare la rece. Considerat cel mai sanatos ulei din lume , este folosit atat in gastronomie cat si ca produs cosmetic.
Ulei de cocos este potrivit pentru vegetarieni, inlocuind grasimile de origine animala. 

Din aceeasi categorie

5 Alte produse