My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Sisteme de biorezonanta

125 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Diagnosticarea cu sistemul  "Dianel 5122" - 22S Dianel-iON se bazează pe tehnologia biofeedback și este indicat pentru testarea...

10 Produse

024

Used

Cantitate: - +

Gradul ridicat de vizualizare, claritatea prezentării imaginii,  și a stării funcționale a organelor și sistemelor, amplifică în mod semnificativ motivația pacientului pentru a urma  tratamente  de prevenție.

Cu ajutorul software «Dianel®» se poate prezice efectul clinic care rezultă din cursul programului de îmbunătățire a sănătății sau a tratamentului ales, fiind posibilă reevaluarea pacientului pentru identificarea rezultatelor ca urmare a tratamentului recomandat.

 

  Sistemul Dianel 5122 -iON realizează Testarea psiho-fiziologice a sănătății fizice pentru a identifica manifestarea fiziologică a stresului, depresie, exces emoțional,și pentru a evalua nivelul de stabilitate psihologică și emoțională, etc.

Aveți posibilitatea să utilizați  software Dianel® 5122 - «Dianel®-iON» pentru a evalua starea sistemului nervos periferic, pentru depistarea precoce a tulburărilor psihosomatice, ca metodă suplimentară a testului sistemului cardiovascular cu testul ECG de efort pentru a evalua starea vaselor de miocardice și periferice la pacienții cu boală cardiacă ischemică și hipertensiune. Poate fi utilizat ca o metodă suplimentară în detectarea precoce a aterosclerozei, ca metodă suplimentară de control dinamic al secreției gastrice la pacienții cu ulcer gastric și duodenal, la 12 boli ulceroase, pentru psihocorecție biofeedback în timpul sesiunilor de terapie(mora terapia) .

Certificate și aprobări- Dianel® 5122 - «Dianel®-iON» este un dispozitiv cu Certificare Europeană

Funcții și caracteristici ale «Dianel®» software-ul de testare prin biorezonanță

  • Sistemul Dianel 5122      emite diagnostice în diferite stadii ale tratamentului (baza de date include 900 de organe și secțiuni și 6500 etaloanelor spectrale)

• Programul selectează  tratament personalizat.

• TerapiE directă prin energiei și a influenței informaționale (corectarea caracteristicilor biofizice ale organelor și ale țesuturilor)

• Gestionează baza de date a pacienților

• Generează automat, descarcă și imprimă raportul de gestiune bazat pe constatarea vizitei pacientului, inclusiv a terapiei și  a vizualizării organelor de interes (în opinia operatorului).

Pregătire Profesională

Formare profesională este una specială  și este necesară pentru toți operatorii sistemului de diagnosticare, datorită  complexității metodei de investigare.

CIT – Nelian, Moscova are trainer acreditat în România pentru susținerea cursurilor de formare în tehnologii energoinformaționale.

Durata   cursului de formare este  de 30 ore .

 

Funcții și caracteristici ale software «Dianel®-iON» de testare psiho-fiziologice

«Dianel®-iON» software-ul este un instrument convenabil și eficient pentru a măsura răspunsul galvanic al pielii, este utilizat de către experți medicali ca mijloc de diagnostic medical, ca mijloc de control al stării impartiale psiho-fiziologice la numiri psiholog și la activități de cercetare științifică . Cu «Dianel®-iON» poți:

• face o măsurare exactă a răspunsului galvanic al pielii;

• face înregistrări în timp real al reacțiilor psiho-fiziologice ca răspuns la stimuli externi (lumină, sunet) sau intervievare;

• înregistrează conversația dintre  pacient și operator

• ține evidența de asimetrie în activitatea emisferelor cerebrale;

• simulează efectele  la iritanți, și identifică afecțiunile cauzate de stres;

• gestionează programarile  pacientilor;

• generează automat, descarcă și imprimă raportul de evaluare.

."Dianel 5122" - 22S Dianel-iON, cu 2 canale SGR şi 2 camere de testare  + software Dianel-iON = =8500 Euro (taxe incluse)

Write a review

Sisteme de biorezonanta

Sisteme de biorezonanta

Diagnosticarea cu sistemul  "Dianel 5122" - 22S Dianel-iON se bazează pe tehnologia biofeedback și este indicat pentru testarea cuprinzătoare  a corpului uman,organe și sisteme de organe specifice.

 Diagnosticare prin biorezonanță  este cuprinzătoare și are capacitatea de a detecta boala în fază acută,cronică și incipientă.