My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Absorbante igienice cu banda anionica pentru uz zilnic

29 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Dacă ești femeie și dorești o protecție permanentă și o îngrijire mai specială a zonei...

14 Produse

007

Nou

Cantitate: - +

 

Date generale despre Absorbantele SHUYA

Dacă ești femeie și dorești o protecție permanentă și o îngrijire mai specială a zonei intime, Absorbantul igienic Shuya cu bandă anionică, este aliatul perfect.

 

Dacă te Înscrii GRATUIT în site-ul nostru, vei avea o reducere de 10% pentru acest produs. Pentru înscriere, click aici!

 

Absorbantele Shuya dispun de o combinație sinergică între oxigenul activ și anionii (ionii negativi) ,ce ajută în protejarea bacteriilor benefice și în încetinirea dezvoltării  bacteriilor patogene. Acest lucru, redă femeii o energie vitală sporită, o  menținere  considerabilă a capacității  naturale de curățare a femeii și o imunitate crescută.

 

Ionii negativi, au un rol deosebit de important în sănătatea femeii. Acești anioni (ioni negativi) sunt considerați ''vitamina aerului'' având un aspect invizibil, inodor. Gradul de combatere a germenilor si bacteriilor este cu atât mai mare cu cât concentrația de ioni negativi în aer este mai sporită. Dacă ionii negativi au o concentrație mai mare de 5.000/cm3, corpul ajunge să capete abilități imunitare, antiinflamatorii și un grad înalt de reglare a presiunii sanguine.

Absorbantele igienice Shuya, față de absorbantele igienice obișnuite, degajă o concentrație de până la 6100 de ioni negativi/cm3, fiind cea mai crescută concentrație de ioni.

 

Prin pătrunderea ionilor negativi din vagin spre uter, sunt distruse bacteriile nocive, circulația sângelui este ameliorată, crește imunitatea, este menținută sănătatea fizice a femeii.

Oxigenul activ optimizează considerabil permeabilitatea absorbantelor igienice Shuya, crește rata schimburilor de oxigen, stopând dezvoltarea bacteriilor patogene.

 

Un rol deosebit de important îl are adaosul de mentă din componența produsului, care oferă o prospețime de durată, ferită de iritații.

Datorită nivelurilor crescute de oxigen activ si anioni, are loc o mai bună absorție a nutrienților, sunt eliminate deșeurile, iar sângele se curăță. Secrețiile hormonale sunt păstrate la nivelurile normale prin adaptarea pH-ului sanguin și prin ameliorarea activității celulare.

 

Beneficii:

-Este eliberată o concentrație pană la 6.100  de ioni negativi/cm3; cea mai crescută concentrație de anioni până în timpul prezent.

-Oxigenul activ este distribuit uniform, fiind prezent în componența lui esență de mentă cu proprietăți antiinflamatorii, antibacterian, stimulând organismul;

-designul cu bandă adezivă redă o siguranță și un confort mai ridicat pentru întreaga zi, fiind o utilizare  de încredere în orice împrejurare.

-adezivul nu este toxic și nu lasă reziduri;

-materialul fin din bumbac este lipsit complet de clor și de alte procese de înalbire.

-este un produs 100% natural, bio-degradabil, și anti-alergic.

-combinația dintre oxigenul activ și anioni contribuie în menținerea pH-ului.

 

Absorbantul Shuya pentru uz zilnic conține 5 straturi de protecție:

Primul strat - suprafață absorbantă din material fibros, în vederea unei absorții mai bune ce oferă ultra confort;

Al II-lea  strat - Pânză țesută cu anioni ce oferă efecte antibacteriene.

Al III-lea strat - Permite circularea aerului iar moleculele de apă sunt prefăcute în stare gazoasă, eliminând umiditatea și căldura acumulată între tampon și stratul epidermic.

Al IV-lea strat -Confortabil și respirabil - lasă ca aerul să circule liber;

Al V-lea strat - bandă adezivă ce oferă confort indiferent de condiția de muncă a femeii;

 

Specificațiile produsului: conține 30 bucați de absorbante;

 

Pentru perioada menstruala avem absorbante mai complexe cu proprietati de absorbtie a unei cantitati mari de lichide:

Absorbante SHUYA - uz de noapte in perioada menstruala (8 buc.)

Absorbante SHUYA - uz de zi in perioada menstruala (10 buc.)

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Înainte să achiziționezi acest produs, apelează la unul din specialiștii noștri pentru a face cea mai bună alegere în funcție de problemele pe care le ai!

GABRIEL ILĂȘOAIA

Importator al produselor Eden Lyfe

Specialist in Medicina Energoinformationala

Telefon: +40 732 314 912
E-mail: manager@edenlyfe.ro

Compositions :Cotton
Styles :Basic
Properties :Maxi Dress

Write a review

Absorbante igienice cu banda anionica pentru uz zilnic

Absorbante igienice cu banda anionica pentru uz zilnic

Dacă ești femeie și dorești o protecție permanentă și o îngrijire mai specială a zonei intime, Absorbantul igienic Shuya cu bandă anionică, este aliatul perfect.


Incercati si produsele din turmalina cu efecte miraculoase asupra sanatatii dumneavoastra

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.