My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Compania Bio Eden Lyfe  și-a început activitatea de promovare și comercializare a produselor naturale 100% în anul 2016

Toate aceste produse sunt importate de la producătorii recomandați de Institutul de Cercetare al Medicinei Tradiționale din China.

Produsele noastre sunt încadrate în categoria Gold Standard - produse de înaltă calitate cu certificat european, calitatea acestora fiind cunoscute pe plan mondial.

Compania noastră are o vastă experiență în domeniul Medicinei Alternative prin intermediul specialiștilor noștri în domeniu, totodată promovând și educația sanitară în instituțiile publice cu scopul de a informa populația despre metodele de menținere sau a dobândirii stării de sănătate.

Compania Bio Eden Lyfe oferă afiliaților noștri un comision de 10% pentru fiecare vânzare validă prin intermediul magazinului nostru online, cu o durată de viață a cookie-urilor de 30 de zile.

De ce să fiți afiliații noștri?
Compania Bio Eden Lyfe pune accent pe promovarea și comercializarea acestor produse naturale oferind seriozitate pentru afiliații noștri și de ce nu, stabilirea relației de încredere între afiliat și companie. Vom trata afiliații noștri cu respect furnizându-le comisioanele la timp și oferindu-le siguranța unei colaborări îndelungate.

Te așteptăm să devii partenerul nostru!
Cu încredere, Eden Lyfe

Director Web Gratuit

Director WEB

roDirector.com

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director web

TopDirector - Tratamente naturiste