My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Noi, cei din Grupul de Experti in Sanatate Eden Lyfe suntem aici pentru a-ti furniza informatii, produse si servicii pentru mentinerea starii de sanatate. Vom face tot ce putem pentru a te ajuta sa te bucuri de orice moment petrecut cu familia si prietenii tai!

Eden Lyfe Group functioneaza pe baza a trei piloni pentru indeplinirea obiectivelor in materie de Sanatate:

Servicii Medicale Alternative

Cu ajutorul specialistilor nostri, oferim servicii Medicale Alternative precum: programe de Nutritie, sedinte de biorezonanta electromagnetica, terapie Bowen, reflexoterapie si masaj terapeutic.

Produse naturale

Odată cu avantul tehnologic, putem avea produse de inalta calitate ce pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate. Produsele Eden Lyfe Group fac parte din gama Gold Standard ce atesta calitatea superioara a produselor pe care ti le punem la dispozitie.

Educatia

Consideram ca educatia este mai importanta decat orice produs sau serviciu. Dorim ca prin activitatile noastre sa promovam educatia ca fiind primul pas spre insanatosirea organismului.

Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale si sa iti oferim informatii, produse si servicii care sa iti rezolve problemele de sanatate.

 

Despre Fondator

 

Te salut,

Numele meu este Emanuel Ilășoaia si sunt fondatorul companiei Eden Lyfe Group.

De cand eram in liceu, am avut o pasiune aparte fata de schimbarea stilului de viata. Consideram ca preocuparea pentru un stil de viata sanatos est mai mult decat necesara in zilele in care traim atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu.

Informatiile acumulate prin intermediul cartilor si cursurilor la care am participat si practica pe care am avut-o in această directie, m-a motivat sa fac ceva util si pentru smenii mei.

De la varsta de 18 ani am scris un ghid intitulat "10 Pasi spre Sanatate" in care am dorit sa scriu informatiile despre sanatate acumulate pana in acel moment si sa le fac cunoscute rudelor, prietenilor si nu numai.

Ulterior, am inceput studiile universitare in domeniul medicinei pe specializarea “Nutritie si dietetica”.

Pana in prezent am sustinut diferite discursuri pe tema sanatatii atat in scoli cat si in cadrul anumitor companii care promoveaza sanatatea, deoarece consider ca educatia este primul pas spre mentinerea sau redobandirea starii de sanatate.             

         

In acest scop am deschis si blogul Mai-Sanatos.ro pentru a promova stilul de viata sanatos si in mediul online.

Insa, am spus ca pot mai mult decat atat. Am deschis compania Eden Lyfe Group în care pot sa ofer:

Servicii Medicale Alternative prin intermediul expertilor nostri in sanatate, produse naturale de inalta calitate ce pot contribui la insanatosirea organismului si nu în ultimul rand, educatie pentru sanatate care este principalul factor ce incita la schimbare si la luarea deciziilor corecte privind sanatatea.

Impreuna cu specialistii nostrii, ne vom stradui sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale. Urmareste-ne activitatile si afla cum iti poti schimba stilul de viata intr-un mod placut si eficient.

Cu entuziasm,                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.