My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

In ziua de astazi, suntem incojurati de radiatii electromagnetice mai tot timpul. Aceste radiatii electromagnetice sunt generate de electrocasnice, televizoare, calculatoare, telefoane s.a.m.d. Toate acestea au efecte neobisnuite asupra organismului nostru si inrautatesc starea de sanatate. Conform Asociatiei pentru Protecția Consumatorilor (APC România), odata cu aparitia studiilor care demonstreaza ca aceste radiatii sunt novice ca urmare a utilizarii unui produs, se recomandă aplicarea Principiului de Precautie, deoarece asa cum un aliment nociv dintr-o cantina scolara este eliminata pentru a nu afecta elevii, asa si pentru aceste radiatii trebuie ca utilizatorii sa fie informati de efectele nocive ale acestora.

Printre cele mai importane simptome care apar dupa o utilizare a produselor ce genereaza radiatii electromagnetice, sunt starea de oboseala, nervozitate, indispozitie, dureri de cap s.a.m.d. De exemplu, atunci cand va plimbati in mall-uri, dupa cateva minute incepeti sa obositi foarte tare, desi nu ati depus un efort fizic intens. Aceasta senzatia de moleaseala persista deoarece in mall-uri sunteti inconjurat de multe aparate ce genereaza radiatii electromagnetice precum aparatele de aer conditionat, panourile electrice, scarile rulante s.a.m.d.

Turmalina are capacitatea de a absorbi aceste radiatii electromagnetice si astfel poate fi purtat ca un scut protector. S-a demonstrat faptul că turmalina aplicata pe un telefon, nu interfereaza cu regiunea capului, deoarece acesta o absoarbe. (exista astfel de produse cu turmalina pentru telefon)

Pe piata au fost scoase imbracaminte ce contin nanoparticule de turmalina tocmai din acest motiv, de a apara organismul de radiatiile electromagnetice.

Acesta este un alt motiv pentru care piatra cu turmalina este cu totul si cu totul speciala.

Pentru a afla mai multe despre piatra cu turmalina, da click aici!

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri:

 

Centura pentru UMERI cu Turmalina si Magneti

Centura CERVICALA cu Turmalina si Magneti

Centura LOMBARA cu Turmalina si Magneti

Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru COATE

Set Centuri cu Turmalina si Magneti pentru GENUNCHI

Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru GLEZNE

Set MANSETE cu Turmalina si Magneti

Sursa imagine

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.