My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Plasture cu Vitamina D3

45 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Sistemele transdermice de distribuiere a substanțelor acve în organism au apărut pe piață din anul 1982, după mai mult de 20 de ani de...

37 Produse

004

Nou

Cantitate: - +

 

 

Un număr din ce în ce mai mare de companii farmaceutice folosesc aceste sisteme transdermice pentru distribuirea unei game variate de agenți solizi și lichizi medicali și al altor substanțe inclusiv cele recunoscute precum nicotina anti-fumat, clonodine, nitroglicerina, estradiol, etc.

 

Dacă te Înscrii GRATUIT în site-ul nostru, vei avea o reducere de 10% pentru acest produs. Pentru înscriere, click aici!

 


Biotehnologiile moderne folosesc un sistem flexibil de laminate polimerice multistrat și un sistem cu rezervor care stochează și eliberează ingrediente active progresiv, furnizarea fiind efectuată de la nivel zero cu o eliberare constantă pe toată durata de viață a dispozitivului.

Durata de viață a dispozitivelor transdermice poate fi programată pentru a varia de la o oră la câteva luni. Sistemul de dozare și de eliberare transdermică folosește o metodă extrem de eficientă, în condiții de siguranță și ușor de utilizat pentru furnizarea de ingrediente active și alți compuși în corp prin piele intactă, oferind astfel multe alte avantaje față de formele de dozare tradiționale.

Sistemul transdermal este format din două tehnologii integrate, un sistem de dozare și un sistem cu eliberare controlată a substanței active.

Dozarea și eliberarea controlată

Perfuzia transdermală a diferitelor ingrediente în și prin derm depinde de osmoza realizată prin și între pereții celulei scuamoase așa cum sunt ele prezente în derma și epiderma țesutului uman. Osmoza este procesul prin care se realizează fluxul de molecule și ioni printr-o membrană semipermeabilă (peretele celular).

Cantitatea și viteza ingredientelor prin procesul osmotic sunt direct dependente de dimensiunea moleculei individuale și de cantitatea intensificatorului specific. Plasturele transdermic, este format din ingrediente suspendate și micro-dispersate într-o matrice unică. Plasturii transdermici utilizează tehnologii avansate bazate pe structură polimerică laminată cu mai multe straturi, în care un strat de copolimer clorură de vinil sau terpolimer, conținând compusul chimic care urmează să fie eliberat între două sau mai multe straturi de pelicule polimerice.

Substanța activă este eliberată din sistemul transdermal cu o viteză controlată printr-un proces de difuziune dintre rezervor și straturile exterioare, funcționând totodată ca o membrană care controlează viteza de absorbție.

Producătorii de plasturi au utilizat cu succes această tehnologie unică pentru dezvoltarea și comercializarea de nitroglicerină si nicotină transdermică, alte sisteme și compuși chimici pentru o varietate largă de terapii.

Terapia cu plasturi prin sisteme transdermice cu eliberare controlată a substanțelor active sunt superioare terapiilor administrate pe cale orală, din următoarele motive:

1. Capacitatea de dozare: Studiile au arătat că este nevoie de cel puțin 100 mg substanță activă administrată pe cale orală în comparație cu o doza 10mg administrată printr-un plasture transdermic cu eliminare progresivă. Eficiența acestora din urmă este de 10 ori mai mare în comparație cu terapia pe cale orală.

2. Terapia cu plasturi evită condițiile dure ale sistemului digestiv, sistem care degradează și distruge o mare parte din valoarea nutritivă inițială a suplimentului. Substanțele active administrate oral sunt expuse la acizii din stomac, bilă, enzime și fiind degradate de către ficat. Substanțele active din plasturii cu sistem transdermic sunt absorbite direct în sânge.

3. Absorbția substanțelor în torentul sanguin: Substanțele active din plasturi încep să intre în fluxul sanguin imediat ce plasturele este aplicat, în comparație cu o întârziere de 2 până la 4 ore a substanțelor administrate pe cale orală.

4. Funcția de eliberare în timp a substanțelor active din plasturi asigură. fiind optimizată într-un interval de 24 de ore. Administrarea pe cale orală a substanței active grăbește absorbția în organism și doza prea mare într-un timp scurt forțează organismul la o asimilație nefiresc de mare.

5. Confortul la administare: Ce ar putea fi mai ușor decât aplicarea unui plasture înainte de culcare și repetând acest proces în ziua următoare, în loc să administrăm mai multe pastile pe zi?

 

Vitamina D3 este produsă în mod natural atunci când razele ultraviolete B ale soarelui lovesc pielea. Din moment ce expunerea la razele soarelui nu se poate face într-un mod echilibrat (sau în condiții de siguranță), aproximativ 70% din populație are un deficit de vitamina D3.

Plasturele cu vitamina D3 conține 5000 UI.

Plasturele cu vitamina D3 oferă organismului beneficii sănătoase, fără pericolul razelor ultraviolete ale soarelui. Plasturele cu vitamina D3 are un compus organic natural care conține Vitamina D3 și care ajută organismul să absoarbă în mod corespunzător calciu din alimentație.

Plasturele cu vitamina D3, prin procesul transdermic, oferă beneficiile natural organismului, fără a fi necesară ingestia. Plasturele cu vitamina D3 nu este destinat tratării sau vindecării bolilor dar este un produs natural care poate fi folosit preventive ca adjuvant în combinație cu numeroase produse naturale. 

Ingrediente Fiecare plasture conține: Vitamina D3 5000 UI (extras din ulei de ficat de cod), 250mg de magneziu Administrare: 2-3 miniplasturi pe săptămână. 

 

Utilizare recomandată:

Ca un supliment alimentar extern, miniplasturele se aplică de 2-3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de 24 ore sau la recomandarea unui specialist în domeniul nutriției. Pentru rezultate optime miniplasturele se aplică pe pielea uscată în zonele indicate în imaginile de mai jos.

 

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Se întrerupe folosirea miniplasturilor la apariția erupțiilor cutanate sau iritații.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Femeile însărcinate sau cele care alăptează pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului specialist.

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Înainte să achiziționezi acest produs, apelează la unul din specialiștii noștri pentru a face cea mai bună alegere în funcție de problemele pe care le ai!

GABRIEL ILĂȘOAIA

Importator al produselor Eden Lyfe

Specialist in Medicina Energoinformationala

Telefon: +40 732 314 912
E-mail: manager@edenlyfe.ro

Write a review

Plasture cu Vitamina D3

Plasture cu Vitamina D3

Sistemele transdermice de distribuiere a substanțelor acve în organism au apărut pe piață din anul 1982, după mai mult de 20 de ani de cercetare de piață și de dezvoltare extensivă.

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.