My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Plasture cu Vitamina B12

45 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Vitamina B12 - un micronutrient esențial pentru buna funcționare a...

47 Produse

003

Nou

Cantitate: - +

Vitamina B12 - un micronutrient esențial pentru buna funcționare a organismului, acum printr-o metodă de administrare ușoară și total neinvazivă.

 

Un număr din ce în ce mai mare de companii farmaceutice folosesc aceste sisteme transdermice pentru distribuirea unei game variate de agenți solizi și lichizi medicali și al altor substanțe inclusiv cele recunoscute precum nicotina anti-fumat, clonodine, nitroglicerina, estradiol, etc.

 

Dacă te Înscrii GRATUIT în site-ul nostru, vei avea o reducere de 10% pentru acest produs. Pentru înscriere, click aici!

Biotehnologiile moderne folosesc un sistem flexibil de laminate polimerice multistrat și un sistem cu rezervor care stochează și eliberează ingrediente active progresiv, furnizarea fiind efectuată de la nivel zero cu o eliberare constantă pe toată durata de viață a dispozitivului.

Durata de viață a dispozitivelor transdermice poate fi programată pentru a varia de la o oră la câteva luni. Sistemul de dozare și de eliberare transdermică folosește o metodă extrem de eficientă, în condiții de siguranță și ușor de utilizat pentru furnizarea de ingrediente active și alți compuși în corp prin piele intactă, oferind astfel multe alte avantaje față de formele de dozare tradiționale.

Sistemul transdermal este format din două tehnologii integrate, un sistem de dozare și un sistem cu eliberare controlată a substanței active. Dozarea și eliberarea controlată Perfuzia transdermală a diferitelor ingrediente în și prin derm depinde de osmoza realizată prin și între pereții celulei scuamoase așa cum sunt ele prezente în derma și epiderma țesutului uman. Osmoza este procesul prin care se realizează fluxul de molecule și ioni printr-o membrană semipermeabilă (peretele celular).

Cantitatea și viteza ingredientelor prin procesul osmotic sunt direct dependente de dimensiunea moleculei individuale și de cantitatea intensificatorului specific. Plasturele transdermic, este format din ingrediente suspendate și micro-dispersate într-o matrice unică. Plasturii transdermici utilizează tehnologii avansate bazate pe structură polimerică laminată cu mai multe straturi, în care un strat de copolimer clorură de vinil sau terpolimer, conținând compusul chimic care urmează să fie eliberat între două sau mai multe straturi de pelicule polimerice. Substanța activă este eliberată din sistemul transdermal cu o viteză controlată printr-un proces de difuziune dintre rezervor și straturile exterioare, funcționând totodată ca o membrană care controlează viteza de absorbție. Producătorii de plasturi au utilizat cu succes această tehnologie unică pentru dezvoltarea și comercializarea de nitroglicerină si nicotină transdermică, alte sisteme și compuși chimici pentru o varietate largă de terapii.

Terapia cu plasturi prin sisteme transdermice cu eliberare controlată a substanțelor active sunt superioare terapiilor administrate pe cale orală, din următoarele motive:

1. Capacitatea de dozare: Studiile au arătat că este nevoie de cel puțin 100 mg substanță activă administrată pe cale orală în comparație cu o doza 10mg administrată printr-un plasture transdermic cu eliminare progresivă. Eficiența acestora din urmă este de 10 ori mai mare în comparație cu terapia pe cale orală. 

2. Terapia cu plasturi evită condițiile dure ale sistemului digestiv, sistem care degradează și distruge o mare parte din valoarea nutritivă inițială a suplimentului. Substanțele active administrate oral sunt expuse la acizii din stomac, bilă, enzime și fiind degradate de către ficat. Substanțele active din plasturii cu sistem transdermic sunt absorbite direct în sânge. 

3. Absorbția substanțelor în torentul sanguin: Substanțele active din plasturi încep să intre în fluxul sanguin imediat ce plasturele este aplicat, în comparație cu o întârziere de 2 până la 4 ore a substanțelor administrate pe cale orală. 4. Funcția de eliberare în timp a substanțelor active din plasturi asigură necesarul de nutrienți în organism, dozarea fiind optimizată într-un interval de 24 de ore. Administrarea pe cale orală a substanței active grăbește absorbția în organism și doza prea mare într-un timp scurt forțează organismul la o asimilație nefiresc de mare. 

5. Confortul la administare: Ce ar putea fi mai ușor decât aplicarea unui plasture înainte de culcare și repetând acest proces în ziua următoare, în loc să administrăm mai multe pastile pe zi? 

6. Contaminarea cu Cianocobalamina. Forma de vitamina B12 de pe piață, cianocobalamina, deoarece această substanță chimică este cea mai ieftină. Este o formă sintetică, care este de fapt legat la o moleculă de cianură (otrava!). Verificați suplimentele alimentare cu vitamina B12, care conțin cianocobalamină. Soluții pentru deficit de vitamina B12: În mod tradițional, deficitul de vitamina B12 este tratat injectabil. Aceasta este o practică comună și este eficientă, deoarece evită tractul digestiv și merge direct în fluxul sanguin. Cu toate acestea are un dezavantaj evident, substanța necesită a fi injectată! Ca urmare, cei mai mulți oameni nu sunt interesați de această metodă. O altă problemă cu injecțiile B12 este că aceastea conțin, de obicei, forma chimică de ciancobalamină. Cianocobalamina este de până la 100 de ori mai ieftină decât methylcobalamina de calitate superioară. Cianocobalamina are o calitate scăzută și este ușor toxică (datorită cianurii) sub formă de vitamina B12, care este utilizată de către toți producătorii de vitamine ieftine. Methylcobalamina Methylcobalamina este cea mai bună formă de vitamina B12, este substanța pe care găsim în natură, fiind un pre-metilat, ceea ce înseamnă că este pregătit pentru biochimia organismului uman.

 

PLASTURE VITAMINA B12


Așa cum a explicat Ed Sharpe: "Forma coenzimei cu vitamina B12 este cunoscut sub numele de methylcobalamin sau metil B12. 

Este singura formă de vitamina B12, care pot participa direct în metabolismul homocisteinei. Conversia homocisteinei în metionină prin metil B12, generează o creștere a dozei de metionină. S-adenozil este cel mai important donator de metil al organismului. " Vitamina B12 administrată oral, chiar dacă este sub forma methylcobalamin, eficiența este mult diminuată. 

Există o întreagă gamă de complexități digestive care afectează absorbția de vitamina B12 și din moment ce majoritatea oamenilor acestor zile au cel puțin un anumit grad de dezechilibru digestiv, nu se poate corecta deficitul de vitamina B12. 

Există doar trei căi de administrare eficiente de vitamina B12: prin injecție, sublingual (dizolvat sub limbă) și transdermal. Absorbția sublinguală este o cale viabilă care evită de asemenea provocările tractului digestiv. Cu toate acestea, multe dintre produsele B12 sublinguale conțin cianocobalamina. Un alt deficit de administrare pe calea sublinguală este că vitamina B12 conținută în comprimat este livrat în fluxul sanguin dintr-o dată, ceea ce duce la pierderea unei părți semnificative din doză, aceasta fiind rapid eliminată de către organism. Cele aproximativ 1000 mcg de vitamina B12 nu le putem procura prin alimentație, astfel încât organismul nu este capabil să utilizeze această cantitate mare de vitamina B12 într-o singură doză. 

Pentru a corecta deficiența de vitamina B12 în mod eficient, organismul are nevoie de o aprovizionare constantă a unor cantități mai mici de vitamina B12 pe parcursul a mai multor ore.

 

Fiecare plasture elimină 1000 mcg de METHYLCOBALAMINA într-o doză continuă timp de 24 de ore Plasturii cu vitamina B12, folosesc cele mai noi tehnologii transdermice pentru a corecta deficitul de vitamine, prin furnizarea de 1000 mcg methylcobalamina pe o perioadă de 24 de ore, prin piele, asigurând astfel o absorbție optimă pentru utilizarea eficientă a acestui nutrient esențial. 

Absorbția redusă poate fi, de asemenea, în legătură cu reacțiile imune împotriva celulelor din stomac, care eliberează factorul intrinsec și joacă un rol esențial în absorbția de vitamina B12, o afecțiune cunoscută sub numele de anemie pernicioasă. 

Stresul inhibă activitatea gastrică și asimilarea eficientă a nutrienților! În plus, față de methylcobalamină, fiecare plasture oferă de asemenea, 400 mcg de acid folic, care este larg cunoscut deoarece lucrează în mod sinergic cu methylcobalamina pentru buna funcționare a inimii și a sistemului nervos. Deficitul de vitamina B12 Probabil cel mai important nutrient cu deficit în organism, ca urmare a unei diete nesănătoase este vitamina B12. 

Acest nutrient esențial joacă un rol crucial în structurarea sistemului nervos și în producția de celule roșii din sânge, celule care transportă oxigenul în organism. Deficitul de vitamina B12 este frecvent în rândul vegetarienilor și a veganilor, dar și în rândul consumatorilor de carne în exces deoarece vitamina B12 poate fi absorbită numai în intestinul subțire iar datorită bolilor intestinale comune și dezvoltarea paraziților intestinali, nu poate fi absorbită eficient. 

Cercetările clinice au scos în evidență un deficit de vitamina B12 la aprox. 40% din populație. Simptomele organismului la deficitul de vitamina B-12 Durere toracică sau respirație deficitară, oboseală sau slăbiciune inexplicabilă, amețeli, probleme cu echilibrul, stări de leșin, palpitații, confuzie, pierderi de memorie sau demență, răceală, amorțeală sau furnicături la nivelul mâinilor și picioarelor, reflexe lente sau funcția sistemului nervos diminuat, tegumente palide sau colorarea în galben a pielii, limba și gura uscată, nivel ridicat de Homocisteină. 

Altele… dureri musculare, dureri de cap, greață, arsuri la stomac, balonare abdominală, incontinență urinară sau fecale, disfuncție erectilă, apatie, depresie, iritabilitate, paranoia, halucinații, psihoze, modificări de personalitate și de dificultate cu echilibru în mersul pe jos. 

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Oxford, deficitul de vitamina B12 poate provoca și o contracție a creierului, cercetarea sugerează și o legatură între deficitul de vitamina B12 și Alzheimer. 

Utilizare recomandată: 

Ca un supliment alimentar extern, miniplasturele se aplică de 2-3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de 24 ore sau la recomandarea unui specialist în domeniul nutriției. Pentru rezultate optime miniplasturele se aplică pe pielea uscată în zonele indicate în imaginile de mai jos. 

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Se întrerupe folosirea miniplasturilor la apariția erupțiilor cutanate sau iritații.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Femeile însărcinate sau cele care alăptează pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului specialist.

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Înainte să achiziționezi acest produs, apelează la unul din specialiștii noștri pentru a face cea mai bună alegere în funcție de problemele pe care le ai!

GABRIEL ILĂȘOAIA

Importator al produselor Eden Lyfe

Specialist in Medicina Energoinformationala

Telefon: +40 732 314 912
E-mail: manager@edenlyfe.ro

Write a review

Plasture cu Vitamina B12

Plasture cu Vitamina B12

Vitamina B12 - un micronutrient esențial pentru buna funcționare a organismului, acum printr-o metodă de administrare ușoară și total neinvazivă.

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.