My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Sisteme de biorezonanta

125 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Diagnosticarea cu sistemul  "Dianel 5122" - 22S Dianel-iON se bazează pe tehnologia biofeedback și este indicat pentru...

10 Produse

024

Folosit

Cantitate: - +

Gradul ridicat de vizualizare, claritatea prezentării imaginii,  și a stării funcționale a organelor și sistemelor, amplifică în mod semnificativ motivația pacientului pentru a urma  tratamente  de prevenție.

 

Cu ajutorul software «Dianel®» se poate prezice efectul clinic care rezultă din cursul programului de îmbunătățire a sănătății sau a tratamentului ales, fiind posibilă reevaluarea pacientului pentru identificarea rezultatelor ca urmare a tratamentului recomandat.

 

Sistemul Dianel 5122 -iON realizează Testarea psiho-fiziologice a sănătății fizice pentru a identifica manifestarea fiziologică a stresului, depresie, exces emoțional,și pentru a evalua nivelul de stabilitate psihologică și emoțională, etc.

Aveți posibilitatea să utilizați  software Dianel® 5122 - «Dianel®-iON» pentru a evalua starea sistemului nervos periferic, pentru depistarea precoce a tulburărilor psihosomatice, ca metodă suplimentară a testului sistemului cardiovascular cu testul ECG de efort pentru a evalua starea vaselor de miocardice și periferice la pacienții cu boală cardiacă ischemică și hipertensiune. Poate fi utilizat ca o metodă suplimentară în detectarea precoce a aterosclerozei, ca metodă suplimentară de control dinamic al secreției gastrice la pacienții cu ulcer gastric și duodenal, la 12 boli ulceroase, pentru psihocorecție biofeedback în timpul sesiunilor de terapie (mora terapia) .

 

Certificate și aprobări- Dianel® 5122 - «Dianel®-iON» este un dispozitiv cu Certificare Europeană

Funcții și caracteristici ale «Dianel®» software-ul de testare prin biorezonanță

  • Sistemul Dianel 5122      emite diagnostice în diferite stadii ale tratamentului (baza de date include 900 de organe și secțiuni și 6500 etaloanelor spectrale)

• Programul selectează  tratament personalizat.

• TerapiE directă prin energiei și a influenței informaționale (corectarea caracteristicilor biofizice ale organelor și ale țesuturilor)

• Gestionează baza de date a pacienților

• Generează automat, descarcă și imprimă raportul de gestiune bazat pe constatarea vizitei pacientului, inclusiv a terapiei și  a vizualizării organelor de interes (în opinia operatorului).

 

Pregătire Profesională

Formare profesională este una specială  și este necesară pentru toți operatorii sistemului de diagnosticare, datorită  complexității metodei de investigare.

CIT – Nelian, Moscova are trainer acreditat în România pentru susținerea cursurilor de formare în tehnologii energoinformaționale.

Durata   cursului de formare este  de 30 ore.

Pentru pentru mai multe detalii despre cursul de formare, dati click aici!

 

Funcții și caracteristici ale software «Dianel®-iON» de testare psiho-fiziologice

«Dianel®-iON» software-ul este un instrument convenabil și eficient pentru a măsura răspunsul galvanic al pielii, este utilizat de către experți medicali ca mijloc de diagnostic medical, ca mijloc de control al stării impartiale psiho-fiziologice la numiri psiholog și la activități de cercetare științifică . Cu «Dianel®-iON» poți:

• face o măsurare exactă a răspunsului galvanic al pielii;

• face înregistrări în timp real al reacțiilor psiho-fiziologice ca răspuns la stimuli externi (lumină, sunet) sau intervievare;

• înregistrează conversația dintre  pacient și operator

• ține evidența de asimetrie în activitatea emisferelor cerebrale;

• simulează efectele  la iritanți, și identifică afecțiunile cauzate de stres;

• gestionează programarile  pacientilor;

• generează automat, descarcă și imprimă raportul de evaluare.

 

Pachetul conține:

"Dianel 5122" - 22S Dianel-iON, cu 2 canale SGR şi 2 camere de testare  + software Dianel-iON 

 

Preț: 8500 Euro (taxe incluse)

Write a review

Sisteme de biorezonanta

Sisteme de biorezonanta

Diagnosticarea cu sistemul  "Dianel 5122" - 22S Dianel-iON se bazează pe tehnologia biofeedback și este indicat pentru testarea cuprinzătoare  a corpului uman, a organelor și a sistemelor de organe specifice.

Diagnosticare prin biorezonanță  este cuprinzătoare și are capacitatea de a detecta boala în fază acută, cronică și incipientă.

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.