My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Spirulina Albastra Lyfe (60 caps)

170 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Spirulina Albastră Lyfe este 100% naturală, fără excipienți, având un procent de 25% ficocianină și cu beneficii multiple pentru sănătatea...

5 Produse

040

Nou

Cantitate: - +

Spirulina Albastră Lyfe este 100% naturală, fără excipienți, având un procent de 25% ficocianină (ceea ce îi conferă culoarea albastră intens) în comparație cu spirulina clasică care are între 2-5% ficocianină (spirulină verde sau verde-albastră). Practic, cu cât o spirulină are mai multă ficocianină, cu atât valoarea biologic activă este mai mare și beneficiile sunt pe măsură.

 

Ce este Spirulina?

Spirulina este microalba microscopică albastră verde, care crește natural în iazuri și lacuri cu apă proaspătă în medii calde și însorite. Spirulina a fost folosită ca sursă de hrană de secole. Este considerat cel mai complet nutritiv natural cultivat din lume.

• Aproximativ 60% proteină digerabilă completă - conține fiecare aminoacid esențial;
• Conține mai multe carotenoide decât orice alt aliment întreg și o sursă excelentă de vitamine A, K, B12 și fier, mangan și crom;
• Cea mai bună sursă de alimente întregi de acid gama linoleic (GLA) - un acid gras esențial, necesar pentru sănătatea umană. Acesta joacă un rol crucial în funcționarea creierului, precum și creșterea și dezvoltarea normală;
• Bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, clorofilă și enzime.

 

Ce este Ficocianina?

Ficocianina este o proteină naturală pigmentată albastră găsită în Spirulina și un ingredient cheie responsabil pentru multe beneficii impresionante pentru sănătate. Similar cu modul în care clorofila dă plantelor culoarea verde, ficocianina este pigmentul care îi conferă Spirulina culoarea ei albastră distinctă.

Pentru a înțelege mai bine importanța ficocianinei, compania Elesus Pharmaceuticals din Italia expune printr-un infografic concentrația ficocianinei dintr-o spirulină (această companie comercializează ficocianină 100% pură):

Infografic Spirulina


Ficocianina este cunoscută și studiată extensiv pentru proprietățile sale puternice antiinflamatoare, antioxidante și imune. Conform cercetării, ficocianina acționează ca un inhibitor foarte activ al COX-2. COX-2 este enzima cheie responsabilă pentru inflamație și durere în organism și spre deosebire de medicamentele anti-durere și medicamentele antiinflamatoare care blochează artificial această enzimă pentru a reduce inflamația, prezintă multe riscuri potențiale pentru sănătate. S-a demonstrat că ficocianina reduce inflamația într-o complet natural și sigur.

 

De fapt, cercetările sugerează că fitocianina poate preveni chiar multe tulburări patologice asociate stresului oxidativ și inflamației datorită proprietăților sale puternice antioxidante, antiinflamatorii și neuroprotectoare.Potrivit cercetărilor, există un număr tot mai mare de dovezi care sugerează că inflamația cronică poate fi cauza principală a multor afecțiuni grave de sănătate, cum ar fi tulburările autoimune, cancerul, bolile cardiace, artrita reumatoidă, IBS (sindromul intestinului iritabil), astmul, diabetul, boala Alzheimer ș.a.m.d. Mulți cercetători cred că controlul inflamației ar putea fi cheia în prevenirea multora dintre aceste boli care ne amenință viața.

 

Ficocianina întărește sistemul imunitar și creste nivelul de energie. Pe lângă faptul că este o sursă minunată de proteine, spirulina conține mai multe carotenoide decât orice alt aliment întreg. Este, de asemenea, bogat în antioxidanți și fitonutrienți. Există dovezi clinice copleșitoare care arată că Phycocyanin susține sănătatea cardiovasculară, ochi, creier și piele.

 

Date produs:

Ingrediente: Arthrospira Platensis (Spirulina) cu 25% ficocianină;
Țară de origine: China
Perioadă de valabilitate: 2 ani de la data producției;
Alergeni: -
Gramaj/capsulă: 400mg;
Contraindicații: nu se cunosc;
Consumul de către femeile gravide: Da (a se consulta medicul);
Tip Capsula: Vegetală 100%;
Gust: Neutru;

 

Administrare:

Copii/adolescenți:

1-3 ani - 1/2 capsulă/zi dimineața în apă sau ceai neîndulcit;

3-5 ani - 1/2 capsulă de 2 ori/zi (dimineața și seara cu 3-4 ore înainte de culcare);

5-10 ani - 1 capsulă de 2 ori/zi (dimineața și seara cu 3-4 ore înainte de culcare);

10-18 ani - 2  capsule dimineața (ora 7-8), 1 capsulă seara cu 3-4 ore înainte de culcare);

 

Adulți:

Profilactic: 2 capsule de 2 ori/zi;

Adulți cu anemie, carențe, probleme digestive: 2 capsule de 3 ori/zi (dimineața/la amiază și seara cu 3-4 ore înainte de culcare);

Adulți cu procese inflamatorii: 2 capsule spirulină albastră + 2 capsule cordyceps  de 3 ori/zi

Write a review

Spirulina Albastra Lyfe (60 caps)

Spirulina Albastra Lyfe (60 caps)

Spirulina Albastră Lyfe este 100% naturală, fără excipienți, având un procent de 25% ficocianină și cu beneficii multiple pentru sănătatea noastră!

1 Alte produse

Din aceeasi categorie

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.