My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Gel intravaginal pentru igiena intima

130 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Elimină uscăciune vaginală, îmbunătățește aderența și rezistența vaginului,remodelează pereții vaginului, restaurează elasticitatea...

5 Produse

006

Nou

Cantitate: - +

 

Dacă te Înscrii GRATUIT în site-ul nostru, vei avea o reducere de 10% pentru acest produs. Pentru înscriere, click aici!

 

Gel intravaginal Natural

Compoziție:Sophora flavescents, Cnidium fruit, Poria, saffron, stemona, safflower, aloe, Rfactor, borneol, poly(hexamethylene biguanide). Beneficii : Elimină uscăciune vaginală, îmbunătățește aderența și rezistența vaginului,remodelează pereții vaginului, restaurează elasticitatea naturală a vaginului, ajută la restabilirea supleței vaginale, crește libidoul și stima de sine, stimulează fluxul sanguin la nivelul vaginuluI.

Instrucţiuni:

Se aplică seara înainte de somn! Introduceți în profunzime tubul cu gel în vagin (fără a atingecolul uterin) Eliminați progresiv gelul din tub și în funcție de capacitatea de înmagazinare a cavității vaginale, folosiți cele 5 g de substanță. Substanța rămasă în tub NU se poate refolosi!

În timpul terapiei cu gel folosiți absorbante cu bandă anionică! Este contraindicată activitatea sexuală în perioada utilizării gelului! Nu administrați pe cale orală! Contraindicații:Perioada menstruală și la femeile însărcinate. A se păstra la temperatura camerei și într-un loc uscat! Specificații: 3 x 5g/tub Terapia: Tampon+Gel intravaginal (3+3) În prima noapte folosiți 1(un) tub cu Gel! A doua zi - după toaleta intravaginală introduceți tamponul! Tamponul va staționa intravaginal 48h!

Eliminați tamponul – toaletă intravaginală, după care faceți pauză 24h!

Repetați procedura!

3 Tampoane + 3 seringi cu Gel/lună

În timpul terapiei cu tamponul, folosiți absorbante cu bandă anionică

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Înainte să achiziționezi acest produs, apelează la unul din specialiștii noștri pentru a face cea mai bună alegere în funcție de problemele pe care le ai!

GABRIEL ILĂȘOAIA

Importator al produselor Eden Lyfe

Specialist in Medicina Energoinformationala

Telefon: +40 732 314 912
E-mail: manager@edenlyfe.ro

Write a review

Gel intravaginal pentru igiena intima

Gel intravaginal pentru igiena intima

Elimină uscăciune vaginală, îmbunătățește aderența și rezistența vaginului,remodelează pereții vaginului, restaurează elasticitatea naturală a vaginului, ajută la restabilirea supleței vaginale, crește libidoul și stima de sine, stimulează fluxul sanguin la nivelul vaginuluI.

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.