My cart
0 RON

0 0 - 0 RON

Plasturi si Absorbante pentru prostata

74 RON
In stoc

0 reviews  Add a review

Acest absorbant de sex masculin este un produs bărbătesc de îngrijire a sănătății și este destinat bărbaților cu disfuncții...

6 Produse

010

Nou

Cantitate: - +

În conformitate cu teoria ''Terapia prin fumigație'' a medicinei tradițional chineze, produsul folosește esențe de plante naturale pe care le transmite în organism prin procesul de fumigație de gaz, și absorbție transdermică.

 

Dacă te Înscrii GRATUIT în site-ul nostru, vei avea o reducere de 10% pentru acest produs. Pentru înscriere, click aici!

 

Ingrediente principale: Sophora, 100, Cnidium, herb, angelica, Sichuan dome, Lappula, indigo, sea Gefen, borneol.

Acest absorbant pentru sex masculin este realizat din mai multe esențe de plante naturale. Esența din plante are un efect din exterior spre interior prin intermediul punctelor de acupunctură (acupuncte), trece prin țesutul epidermic, penetrează capsula prostatică pe care o sterilizează, o curătă și totodată îndepartează căldura și umiditatea acumulată.


Acest produs îmbunătățește circulația sângelui, elimină staza sângelui, ajută la detoxifiere și la refacerea țesuturilor, elimină astfel prostatita, îmbunătățește calitatea vieții sexuale, menține energia și menține o stare
de confort.

Caracteristcile produsului:
1. Amelioreaza afecțiunile de prostată;
2. Este o descoperire revoluționară pentru menținerea și redobândirea stării de sănătate a întregului aparat genital masculin;
3. Reprezintă o formulă bazată pe principiile medicinei tradițional chineze;
4. Are componente unice.

Absorbantul pentru sex masculin rezolvă patru probleme majore:
1.Penetrarea capsulei prostatice.
2.Circulația sângelui în zona genitală.
3.Deblocarea canalului glandei prostatice.
4.Eliminarea bacteriilor.

Avantajele produsului:
1. Procesul terapeutic. 

Fără intervenție chirurgicală, fără spital, fără durere, ci doar prin fumigația (eliminarea de abur) plantelor atent selecționate, în conformitate cu principiile medicinei tradiționale chineze.

După absorbția transdermică a tratamentului de prostată prin punctele de acupunctură (acupuncte), pacienții se recuperează cu ușurință. În special, sunt potrivite pentru persoanele în vârstă și pentru pacienții cu intervenții chirurgicale ale hemoroizilor.

2. Produsul este complet sterilizat
Ingredienții activi pot penetra țesutul prostatei, fără a deteriora structura acestuia. Acesta intra în țesutul prostatei, în interiorul glandei mici, curață, îndepărtează bacteriile si microorganismele.
3. Curăță tubul glandei și reduce inflamațiile. Ingredientele active, au un efect de topire a depunerilor pe uretră, eliminând hiperplazia prostatei, și deblochează totodată, tubul prostatic. Ajută la eliminarea bacteriilor patogene si al secreției nocive ale acestora.
Elimină compresia de pe nervii genitali, și înlatură rapid durerea din zona genitală, disconfortul de arsură, urinarea frecventă și rapidă, disuria si alte simptome.
4. Funcția de recuperare, fară nici o recurență. Utilizarea corectă al absorbantului produs pe baze științifice, poate îmbunătăți mișcarea rapidă a moleculelor
biochimice umane, realizând astfel optimizare metabolismului prostatic, reconscruiește funcția sistemului imunitar al organismului și previne efectiv recidivele.
5. Tehnologia avansată, elimină durerea. Cu ajutorul tehnologiei umane de inginerie biologică, este maximizată eficiența produsului, prin îmbunătățirea
circulației sanguine, eliminarea rapidă a durerii și prin recuperarea organismului in mod rapid.

Aplicație în:
1.Micțiunile deficitare, urinari frecvente și rapide, disuria cauzată de prostată.
2.Hematuria severă, cauzată de hiperplazia si hipertrofia de prostată
3.Tulburare functională cauzată de inflamația cronică a prostatei.
4.Prostatită acută, prostatită cronică, prostatită bacteriană, și alte boli ale prostatei.

Terapie - Recomandări: 

Faza 1: folosit 6-12 de zile
Tubul glandei prostatice se deschide treptat, revine la normal circulația prostatei si circulația sângelui. Hiperplazia țesutului de prostată este redus in mod semnificativ. Urinare frecventă , rapidă, disurie, urină bifurcată si alte
simptome au fost ușurate, nicturia a fost redusă in mod considerabil. 

 

Faza a doua: folosit 24-48 de zile
O varietate de microorganisme patogene sunt complet distruse. Adenovirusul practic este eliminat. Funcția prostatică, a glandei urinare si a sistemului glandei genitale este restaurat la normal, urina este clara si omogenă, corpul se simte plin de energie și cu imunitate sporită.

Faza a treia: folosit 48-96 de zile
Sistemul inmunitar al prostatei este stabilit prin sine însuși, fără recurență, boala de prostată dispare complet, viața devine mai armonioasă și fericită.

Mod de utilizare:
Rupeți hârtia cauciucată, lipiți produsul direct pe lenjeria intimă (între picioare) și folosiți-l cu încredere.
O singură bucată la 2 zile.

Specificațiile produsului: 3 bucăți/ cutie
Absorbantele se folosesc împreună cu plasturii pentru prostată.Plasture Prostatic

Bolile glandei prostatei au fost studiate cu atenție de Hippocrate și Galen(medic roman) cu mii de ani în urmă.

Bărbații de toate vârstele pot suferi de prostatită acută sau cronică, cu sau fără obstrucție urinară. Bărbații mai în vârstă suferă din păcate de afecțiuni mai grave cum ar fi, hipertrofia și hiperplazia de prostată.

Prostatita poate deteriora funcționalitatea glandei prostatei și are un efect asupra producției de spermă.

În zilele noastre, aproape jumătate din populația de sex masculin cu vârste cuprinse între 20-50 de ani, a fost sau va fi afectată de această boală, la un moment dat al vieții lor.

Plasturele Prostatic – un plasture aplicat direct pe buric pentru tratarea prostatei – are componente unice care stimulează circulația sângelui si amelioreaza afectiunile de prostata. Ea tratează chiar și cele mai grave cazuri de inflamație de prostată și de extindere a acesteia.

Ingrediente principale: Refined from pollen typhae, Sichuan Achyranthes, saffron, cinnamon, Polypodium lingua Sw., plantain, Conioselinum univi_atum Turcz, Corydalis, borneol.

Descrierea produsului: Plasturele medicinal pe bază de plante (Plasturele Prostatic ) elimină sângele stagnat și căldura excesivă din prostata umflată, reduce starea de inflamație a prostatei și dizolvă depunerile de pe tubul prostatic .

Absorbția substanțelor bioactive din plasture se face prin buric, în locul unde pielea corpului este mai subțire și mai bogată în capilare sanguine.

Pielea este un suport important pentru absorbția produsului pe bază de plante. Cei mai mulți dintre noi considerăm buricul ca o parte ornamentală, fără a ne da seama de funcțiile sale, în procesul terapeutic.

De fapt, știința medicală modernă arată că ombilicul este partea cea mai subțire al peretelui abdominal profund, unde se află colonul și intestinul subțire, organe care dețin o rețea vastă de nervi și vase sanguine .

Pentru că nu există nici un țesut gras sub buric, această zonă este mai sensibilă la stimulii externi.Prin urmare, substanțele medicamentoase și plantelemedicinale pot fi cel mai ușor absorbite prin pielea buricului. Punctul pentru acupunctură (acupunctul) buricului este conectat prin meridiane (energia Qi) la tot sistemul artero-venos al corpului și as

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Înainte să achiziționezi acest produs, apelează la unul din specialiștii noștri pentru a face cea mai bună alegere în funcție de problemele pe care le ai!

GABRIEL ILĂȘOAIA

Importator al produselor Eden Lyfe

Specialist in Medicina Energoinformationala

Telefon: +40 732 314 912
E-mail: manager@edenlyfe.ro

Write a review

Plasturi si Absorbante pentru prostata

Plasturi si Absorbante pentru prostata

Acest absorbant de sex masculin este un produs bărbătesc de îngrijire a sănătății și este destinat bărbaților cu disfuncții sexuale și alte probleme de sănătate

                 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora.